• Officiële website

 • Martijn Adelmund, oud-stadsdichter, gaat in gesprek met danser en choreograaf Haico van Dijk over 'de poëzie van dans' en hun gelijksoortige inspiratiebronnen. Komt u ook?

  Net als in de vorige seizoenen bestaat het programma van Een Goed Gesprek uit drie gesprekken met drie mensen die in Wageningen wonen, werken of op enigerlei wijze betrokken zijn bij activiteiten. Dat kan liggen op het terrein van cultuur, wetenschap, bedrijfsleven, sport of politiek. Tussen de gesprekken door - met wisselende interviewers - is er akoestische muziek en een gesproken gastcolumn.

  Haico van Dijk
  Haico is eigenaar van de Wageningse dansschool Bransz. Als B-boy begon Haico op straat en richtte al snel zijn eigen crew (Ill Skill Squad) op, die inmiddels landelijke bekendheid geniet. Met zijn groep ‘155’ speelde hij in humoristische allround dansshows, Lowlands, Sziget en bijna alle theaters in Nederland plat. Hij studeerde af als master of contemporary choreography. In die hoedanigheid verzorgt Haico ook clinics en lessen voor verschillende dansacademies in het land.

  • Datum: woensdag 14 maart 2018, 20:15 tot 22:15
  • Locatie: Haagsteeg Elstar 9, Wageningen
  • Café Onder de Linden Wageningen

  (c) Foto: Catalijn Adelmund